Heeft u al gehoord van de BELGONAISE ???  

 

Green Cuisine's suggestie voor een heerlijke spaghettisaus !

 

De Belgische spaghettisaus boordevol groenten en met versgebakken gehakt

 

BELGONAISE:

 

De 'Bolognesesaus' die wij kennen in België is onbekend in Italië.

Logisch ook omdat ze helemaal niet bestaat.

De juiste naam van het gerecht dat het dichtste in de buurt komt is Ragù.

En die eet men niet met spaghetti maar met tagliatelli zoals vastgelegd door de Accademia Italliana della Cucina. (Ricetta originale del Ragù bolognese; proprio quella depositata dall’Accademia italiana di cucina il 17 ottobre 1982 alla Camera di Commercio di Bologna)

 

Onze 'Bolognesesaus' is een Belgische uitvinding en daarom kunnen we het maar beter

 

BELGONAISE noemen…

 

Zo zijn we verlost van de discussie

of we pasta met een vork en een lepel mogen eten

of enkel met vork en mes,

of er nu witte of rode wijn in moet,

of er nu selder en paprikapepers in mogen,

welke kaas er al dan niet opmag…

en of we de Belgonaise enkel met pasta mogen eten

of ook met aardappelpuree,

met rijst,

met frieten,

met courgetti,

in een wrap of

op gebakken aubergine…

 

Vandaar dus : Green Cuisine's BELGONAISE

 

 

 

 

 

BELGONAISE: De Belgische spaghettisaus boordevol groenten om altijd in huis te hebben!

 

Een saus op basis van tomatensaus en verschillende groenten (wortel, rode ui, courgette, paprika, selder, ...) ,

vers gebakken gemengd gehakt en heerlijk afgekruid met tijm, laurier, een beetje look...

De Belgonaise bevat minimum 50 % groenten. En dat zonder de tomatenpassata mee te tellen!

De Belgonaise is ook perfect geschikt om in te vriezen. In deze rare tijden weet je maar nooit wat er staat te gebeuren.

Of misschien heeft u nog kilo's pasta in voorraad ;-)

 

Ideale verpakking: vacuüm voor lange houdbaarheid zonder bewaarmiddelen en zeer goed bestand tegen opslag in de vriezer.

 

VEGONAISE: onze VEGETARISCHE groentensaus boordevol groenten en smaak ! 

Niet alleen heerlijk bij pasta of om lasagna te maken, past ook perfect bij een gepofte aardappel met kaas, of bij gegrilde aubergine, ... of gewoon bij een stukje vis. 

 

! Belgonaise is een geregistreerd merk !

 

 

Vacuüm verpakt:

+ lange houdbaarheid zonder bewaarmiddelen

+ ecologische verpakking (recycleerbaar)

+ uitstekend geschikt voor opslag in de diepvriezer

+ makkelijk in gebruik