AUTHENTIC COOKING sinds 2015
staat voor ambachtelijke klaargemaakte maaltijden met dagverse ingrediënten volgens de seizoenen*.
Gezonde gerechten, vakkundig klaargemaakt, boordevol verse groenten (minstens 50 % groenten) en andere kwaliteitsingrediënten.
Minder zout, minder vet en room, minder koolhydraten en veel meer groenten in vergelijking met andere meeneemgerechten.
Gerechten met de nadruk op smaak!
(en niet op een lange houdbaarheid)
Een bewuste oplossing voor de dagelijkse zoektocht naar een gezondere, lekkere en makkelijke maaltijd.
* Lekker genieten volgens de seizoenen
In de lente halen we verlichtende inspiratie uit de Aziatische keuken.
In de zomer koken we zuiders/mediteraans en in de herfst verwarmt de Oosterse keuken ons.
Gedurende de wintermaanden serveren we graag gastronomisch herwerkte klassiekers uit de Belgische-Franse keuken.
Heerlijke 'terre et mer' gerechten staan vaak ook op de menukaart.
Courgetten, boontjes, erwten, lenteui, tijm, rozemarijn, zeevenkel, oesterblad, zeekraal, borage bloemetjes... allemaal uit eigen moestuin*!
Neen, de côte à l'os (nog) niet :-)
(* als het klimaat het toelaat)
CHARCOAL & GRILL
Bij Green Cuisine houden we niet alleen van groenten maar ook van BBQ'en !
Die heerlijke zachte rooksmaak, een subtiele extra smaak wordt verkregen door onze hoofdingrediënten klaar te maken op de houtskool bbq of op de grill!
Alle beschrijvingen, mailings en afbeeldingen vallen onder copyright van Green Cuisine.
Gebrek aan creativiteit zoals d? catering, GiuSeppe N., of die nu (nadat hij de zee heeft leeggevist) vegetarische kapitein Igl...... ?
Indien u wenst schrijven we ook uw webteksten of mailings. Zo blijft uw merk of zaak origineel en authentiek.
Kopiëren is immers diefstal!