Green Cuisine: lekker vers en ambachtelijk klaargemaakte gerechten boordevol groenten

Green cuisine

AUTHENTIC COOKING

 

staat voor ambachtelijke klaargemaakte maaltijden met dagverse ingrediënten volgens de seizoenen*.

 

Gezonde gerechten, vakkundig klaargemaakt, boordevol verse groenten (minstens 50 % groenten) en andere kwaliteitsingrediënten.

 

Minder zout, minder vet en room, minder koolhydraten en veel meer groenten in vergelijking met andere meeneemgerechten.

 

Gerechten met de nadruk op smaak!

(en niet op een lange houdbaarheid)

 

Een bewuste oplossing voor de dagelijkse zoektocht naar een gezondere, lekkere en makkelijke maaltijd.

 

* Lekker genieten volgens de seizoenen

 

In de lente halen we verlichtende inspiratie uit de Aziatische keuken.

In de zomer koken we zuiders/mediteraans en in de herfst verwarmt de Oosterse keuken ons.

Gedurende de wintermaanden serveren we graag gastronomisch herwerkte klassiekers uit de Belgische-Franse keuken.

 

Heerlijke 'terre et mer' gerechten staan vaak ook op de menukaart.

Courgetten, boontjes, erwten, lenteui, tijm, rozemarijn, zeevenkel, oesterblad, zeekraal, borage bloemetjes... allemaal uit eigen moestuin*!

 

Neen, de côte à l'os (nog) niet :-)

 

(* als het klimaat het toelaat)

 

 

 

 



CHARCOAL & GRILL

 

Bij Green Cuisine houden we niet alleen van groenten maar ook van BBQ'en ! 

Die heerlijke zachte rooksmaak, een subtiele extra smaak wordt verkregen door onze hoofdingrediënten klaar te maken op de houtskool bbq of op de grill!